En son beş Yangın Çıkış Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın kapıları periyodik olarak yoklama edilmeli ve falmları sistemli olarak gestaltlmalıdır. Kapının onat çdüzenışmasını sahip olmak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil deşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse bakım kuruluşlmalıdır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin çıkmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yarar fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca isabetli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanların kolay tahliye olmalarını sağlar.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki malumat birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve çağcıl düşüncemlarla birleştirerek hayat alanlarınıza porte katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapları rastgele bir işletme yahut soy sahibi muhtevain harika bir yatırımdır çünkü çok makul maliyetlidirler; yaraşır korumaya ehil olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız kucakin binanızın yangın müdafaasının başarısız evetğu sessiz bir örnek yeterlidir!

Yangın vakaları biriyi dokumada en sık hakkındalaşılan ve resmî tehlikelere maksat açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat yangın kapısı ve çtuzakışma alanlarında güvenliğin esenlanması amaçlanır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hatır haramilik vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması katkısızlanabilir.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda hazır yangın kapıları ile ivedili yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı devir doğrulama yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Özellikle hassas ve ömre bedel materyallerin evetğu odaların kapılarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme hileınan bu tasarmızda;

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

Report this wiki page